FYSIOPROFIJT IN GRONINGEN

Bent u op zoek naar kwalitatieve Fysiotherapeutische zorg voor een eerlijke prijs?

De zorg wordt steeds duurder, en de vergoedingen worden steeds kleiner. Dit heeft als gevolg dat veel mensen met hun klachten rond blijven lopen, waardoor deze steeds erger en moeilijker behandelbaar worden. Fysioprofijt Groningen is van mening  dat Fysiotherapie voor iedereen betaalbaar en toegankelijk moet blijven, ongeacht inkomen, leeftijd, of klacht. Fysioprofijt Groningen biedt u de beste specialistische zorg bij u thuis, voor een eerlijke prijs.

Fysioprofijt Groningen hanteert de laagste tarieven van Nederland, zodat specialistische zorg voor iedereen toegankelijk blijft.

Fysioprofijt is een ambulante Fysiotherapie praktijk in Groningen en omstreken. Dit betekent dat Fysioprofijt Groningen op afspraak bij u thuis komt. Hiermee besparen wij u een hoop tijd en moeite.

FYSIOTHERAPIE
Fysioprofijt is er voor iedereen. Ook voor de mensen die minder mobiel zijn, en niet in staat zijn om te reizen naar vaak moeilijk te bereiken praktijk locaties. Fysioprofijt komt bij u thuis langs voor hetzelfde lage tarief.

LICHAMELIJKE KLACHTEN
Fysioprofijt Groningen biedt behandelingen aan, op alle vlakken. Hierbij kunt u denken aan: nekklachten, schouderklachten, Elleboog/pols en handklachten, rugklachten, Heup en knieklachten en enkel/voet klachten.

TRIGGERPOINT THERAPIE
in ongeveer 75% van alle gevallen zijn triggerpoints de voornaamste reden zijn van het pijnprobleem. Triggerpoints zijn kleine contracties (samentrekkingen) in de spieren, in de volksmond ook wel spierknopen genoemd.

MEDICAL TAPING
CureTape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort liftende werkingheeft op de opperhuid.

STABILITEITS TRAINING
instabiliteit is vaak de oorzaak van terugkerende rug en nekpijn. Met behulp van Stabiliteits training m.b.v. een stabalizer is het mogelijk om dit pijnlijke patroon te doorbreken. De Stabilizer wordt gebruikt om de beweging van het lichtaam tijdens de oefening te controleren en om u feedback te verstrekken….

REVALIDATIE TRAINING
Wanneer u geopereert bent of een ongeluk hebt gehad, kost het altijd veel pijn en moet om weer geheel te herstellen. Fysioprofijt Groningen ondersteunt en adviseert u bij dit proces. Op deze manier wordt een veilig en spoedig herstel gegarandeert. Samen bereiken we uw doel

MASSAGE
Massage kan erg goed voor uw spieren zijn. Vooral als u een periode veel stress of een hoge lichamelijke belasting hebt gehad. Massage zorgt er voor dat de spieren beter doorbloed worden. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel. Maar zorgt ook voor een spoedig herstel

TARIEVEN VOOR FYSIOPROFIJT IN GRONINGEN

DienstPrijs
Screening bij DTF (directe toegankelijkheid)€ 5,00
Reguliere zitting (aan huis€ 21,00
TENS module huren + evaluatie€ 15,00 per week
Zitting vanuit zorg instellingP.o.a
Telefonische zitting/consult€ 10,00
Eenvoudige korte rapportage€ 30,00
Gecompliceerde rapportage€ 75,00
Niet nagekomen afspraak € 21,00

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN IN DE REGIO GRONINGEN VOOR ONS?

  • Fysioprofijt biedt erg goede service, mijn klachten zullen aanhouden maar Fysioprofijt maakt alles wat vedragelijker!

    Peter

    Praktijk client

  • Al meer dan 10 jaar ben ik client bij Fysioprofijt, de fysiotherapuiten zijn allemaal erg vriendelijk en behandelen mij met plezier. Ik loop altijd met een tevreden gevoel de praktijk uit!

    Robert

    Praktijk client

VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN

VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN